Lehen Emakumezkoen Taldea

Sari gutxi

Berdinketa Tenerifen markagailua irauli ondoren eta jokalari bat gehiagorekin

SD Eibarrek berdindu egin zuen ligako hamaikagarren jardunaldian UDG Tenerife Bren aurka (2-2), azaroaren 4an, igandea, 18: 00etan La Hoya Del Pozon (Tenerife) jokatutako partidan.

Etxeko taldea 31. minutuan aurreratu zen Giovaninhak sartutako golari esker. Handik gutxira, Ane Camposek baloia sarera bidali zuen 41. minutuan eta markagailua berdindu zuen. Markagailua ez zen gehiago mugitu, eta partida berdinketarekin iritsi zen atsedenaldira.

Bigarren zatiko lehen minutuetan, Eibarrek oso minutu onak egin zituen. 79. minutuan Andrea Alvarezen bitartez partidan aurretik jarri zen arte. Handik minutu gutxira, Tenerifeko Ainhoa jokalariari bi txartel hori atera zizkioten. Zoritxarrez, eta jokalari bat gutxiagorekin, Tenerifeko taldeak markagailua berdintzea lortu zuen 89. minutuan Lara Gonzalezen bitartez.

Berdinketa honen ostean, Yerai Martinen taldearen zenbakiak 6 garaipen eta 4 berdinketa eta porrot batean kokatu dira (22 puntu).

Armaginek Granada CF izango dute aurkari ligako hamabigarren jardunaldian, Unben, abenduaren 11n, 11: 00etan.