Merezimenduzko garaipena Malagan (0-1)

Quiqueren gol batek armaginak taulako posizio altuenetara hurbiltzen ditu

Eibarrek merezimenduzko garaipena lortu du Rosaledan, bi astez garaipenik lortu gabe egon eta gero (0-1).

Quiquek markarik gabe sarera bidali du baloia 21. minutuan, Tejerok baloia lapurtu ostean.

26. minutuan, Stoichkovek errenta handitzeko aukera izan du, baita Tejeroren pasea izanda, baina bigarren zutoinean egindako jaurtiketa kanpora bidali du.

Nolaskoainek ere ezin izan du kontraeraso bat aprobetxatu 28. minutuan.

Malaga saiatu da Eibarren ate ingurura iristen, baina armaginek ez dute aukerarik eman eta 0-1 ekoarekin iritsi da partida atsedenaldira.

Eibar oso trinko aritu da bigarren zatian eta ia estutasunik gabe mantendu ahal izan du lehen zatian lortutako errenta.

Gaur lortutako hiru puntuei esker, Eibar sailkapeneko postu gorenetara hurbildu da eta play-off postuetan dago.