Lehen Emakumezkoen Taldea

Gol-falta garesti ateratzen ari da

Ate aurrean eraginkortasunik ez izateak emakumezkoen lehen taldea behartu du berriro ere

Armaginen porrota Mintxeta zelaian lokal gisa. Ate aurrean eraginkortasunik ez izatea oso garesti atera da, UDG Teneriferen aurkako porrotean giltzarrietako bat izan delarik.

Ilunpetan 3 aste baino gehiago eman ondoren, gaur berriro ere eguzkia atera da, kasu honetan Mintxetan, Unben jokatzerik ez dagoelako. Eguzki horrek dinamika aldaketa iragartzen zuen, klimatologiari dagokionez behintzat, baina kirol arloan ez da gauzatu. Etxeko taldearen lehen minutu on batzuek markagailua irekitzeko balio zezaketen, baina beste partida bat eraginkortasun faltak hondamena eragin du. Lehen zatiaren erdialdera bisitariak aurreratu ziren Jassine Bomen buruz sartutako golari esker, atsedenaldira 0-1eko emaitzarekin iritsiz.

Geldialdiaren ondoren, irletako jokalariek bigarren gola sartu zuten 49. minutuan, Martin-Prietok egin zuen bigarren gola. Gureak altxatu egin ziren, oso arriskutsuak ziren heltzeekin, helmuga eta zutoina urratuz, baina gola gauzatzea lortu gabe.

Datorren astean berriro etxean jokatuko dugu, oraingoan Realaren aurkako derbian.