EU
Lehen Taldea

Eibarrek partida bikaina jokatu du liderraren aurka (3-2)

Armaginak hirutan aurreratu dira garaipen landu bat lortzeko

Eibarrek eta Sportingek partida bikaina jokatu dute, eta armaginek 3-2 gainditu dute Ipuruara lider gisa iritsi den aurkaria.
Armaginek irteera hartu dute eta aurkaria Sportingen areara hurbiltzeko balio zien joko konbinatibo batekin zokoratu dute.
Domeinu honen lehen emaitza 10. minutuan iritsi da, Stoichkovek atezainari aurrea hartu eta 1-0ekoa ezartzeko lagapen batean egindako akats bat aprobetxatuta.

Ipuruako bolada txarraren mamuak agertu dira 27. minutuan, Villalbak Jon Ander Canteroren aldaratze bat aprobetxatu duenean.
Bigarren zatiaren hasieran, berriz ere txinparta izan du Eibarrek, 48. minutuan agerian geratu den bezala, Stoichkovek Fran Solen burukada bat aprobetxatu duenean, Burgosek eskuinetik egindako zerbitzu baten ostean, bere bigarren bikoizketa jarraian lortzeko, lurretik egindako eskuinkada batekin.
Sportingek erakutsi du ez dela aurkarien aurrean amore ematen duen taldea, eta berdinketaren norabidea hartu du berriro, 63. minutuan, Tejerok bere atean sartu duen zorigaiztoko ekintza batean.

Berdinketaren ostean, puntu bat eskuratzearekin konforme ez zeuden bi talde ikusi dira, eta zatirik orekatuena iritsi da, 76. minutuan alde armagina jo duena; izan ere, Edu Expositok eskuinetik egindako pase bat buruz errematatu du Blanco Leschucek.

Sportingi azken unera arte eutsi dio Eibarrek, eta bere altxor baliotsua defendatu du, bigarren garaipena jarraian eta denboraldiko lehenengoa Ipuruan lortzeko.