Lehen Emakumezkoen Taldea

Eibarrek 2-0 irabazi dio EDF Logroñori eta etxean bigarren garaipen jarraian lortu du

Kuki eta Arola izan dira neurketako golegileak

Emakumezkoen lehen taldea 2-0 nagusitu da EDF Logroñoren aurka. Horrela, taldeak garaipen garrantzitsua lortu du Primera Iberdrola Ligako hamalaugarren jardunaldian. Taldeak etxean jarraian irabazten duen bigarren partida da. Dorronsororen neskak ideiak garbi zituztela zelairatu dira hiru puntuak etxean geratzeko asmoz.

Neurketako lehen minutuetan armaginek gol aukera ugari sortu dituzte. EDF Logroñoko atezainak bi gol ekidin ditu bi geldiketa onei esker. Hala ere, Dorronsororenak lehian jarraitu dute eta 32. minutuan Kukiren gol batekin aurreratu da etxeko taldea.

Bigarren zatian Dorronsororenak EDF Logroñorekiko zuten aldea areagotu dute lehen minutuan Arolak egindako gol bati esker. Bigarren zatian ere, armaginek gol aukerak izan dituzte baina ez dute hirugarrena sartzerik izan. Partida guztian zehar, taldea oso sendo ibili da defentsa lanetan eta atea hutsean mantentzea lortu dute.

Garaipen honi esker, hau izan da Dorronsororenak etxean jarraian lortutako bigarren garaipena. Horrela, merezitako hiru puntu garrantzitsu eskuratu dituzte eta 17 punturekin egokitu dira sailkapenean.