EU
Lehen Taldea

KKRONIKA. Eibarrek porrota jaso du Albaceteren eraginkortasunaren aurka (2-1)

Armaginak nagusi izan dira, baina saririk gabe geratu dira

Eibarrek ezin izan du partiduan zehar izan duen nagusitasunetik etekinik atera eta 2-1 galdu du Albaceteren aurka.
Lehen minutuak armaginen nagusitasunekoak izan dira. Taldeak aurkariaren atea bilatu du eta Arbillaren bitartez gola sartu du falta baten sakean, baina gola baliorik gabe utzi du jokoz kanpoko jaurtiketa estu batek. Handik gutxira, Matheus area kanpotik saiatu da, baina ez du lortu.
Hala ere, Albacete izan da bere lehen aukera aprobetxatu duena 1-0ekoa lortzeko. Pixkanaka, Etxeberriaren taldeak jokoaren nagusitasuna berreskuratu du eta berriro nagusi izan da. Saria 43. minutuan iritsi da, Jon Bautistaren burukada bati esker, defentsari aurrea hartu eta Alvaro Tejeroren zerbitzua eskuinetik errematatu baitu. Aurrelari gipuzkoarraren hamaseigarren gola zen eta atzelari madrildarraren zazpigarren asistentzia.
Bigarren zatian, etxeko taldeak aurrea hartu du markagailuan 60. minutuan, Olaetxeak korner bat sartu baitu buruz.
Eibar azken unera arte saiatu da, eta, argi eta garbi agindu arren, esku-hutsik itzuli da Albacetera egindako bisitatik.
Eibarko jokalariek besoko beltzak eraman dituzte Stoichkoven amaren heriotza dela eta.