Aketxe eta Mario Sorianoren golek lehen garaipena eman diote Eibarri (2-1)

Armaginek erantzun ona eman diote Elxen penaltiz lortutako berdinketari

Ager Aketxek 5. minutuan eta Mario Sorianok 79. minutuan sartutako golek denboraldiko lehen garaipena eman diote Eibarri Elxen aurka (2-1).
Armaginak hobeto sartu dira partidan eta euren nagusitasunaren ondorioz iritsi da gol goiztiarra. Korner baten ondoren, Tejerok Aketxeri buruz amore eman dio eta honek ezkerkada bat jaurti du areaz kanpotik.
Eibarrek kontrolpean izan du jokoa lehen zati osoan eta ez du arazorik izan atsedenaldira arte abantaila mantentzeko.
Bigarren zatian, Elxek bere lerroak aurreratu ditu eta sarriago iritsi da etxekoen areara, arrisku handirik sortu gabe.
Area barruan egindako ekintza batean, epaileak penaltiz adierazi du Elxen alde, VARek hala eskatuta. Lucas Boyek gol bihurtu du zigorrik handiena 66. minutuan.
Joseba Etxeberriaren taldeak ez du fedea galdu eta saria 77. minutuan iritsi da, Mario Sorianok area kanpotik Rahmaniren paseari esker egindako jaurtiketari esker.
Elx arkez unera arte saiatu da, baina Eibarrek denboraldiko lehen hiru puntuak eskuratu ditu.