EU
Lehen Taldea

Kanporaketa Mendizorrotzan erabakiko da (1-1)

Ipuruan erregistratutako 1-1ekoak orekatuta utzi du Lehen Mailara igotzeko kanporaketa, Mendizorrotzako itzulerako partidan erabakiko dena.
Eibar gaizki hasi da eta, azken partidetan bezala, gola jaso du aurkariaren lehen arrisku ekintzan. 9. minutuan egin du errematea Syllak, eskuinetik egindako jaurtiketa baten ondorioz.
Eibar erreakzionatzen saiatu da eta neurketan jaun eta jabe izatera pasa da.

Lehen zatia 0-1ekoa izan da, baina azken minutuan berdinketa iritsi da, bisitarien golaren antzeko ekintza batean. Sergio Alvarezek hegaletik atera du baloia eta Stoichkovek xisteratik atera du 1-1ekoa suposatu duen errematea.
Berdinketak hegalak eman dizkie armaginei, eta bigarren zatian tronban atera dira 2-1ekoaren bila. Hegaletatik iritsitako etengabeko jaurtiketek aurkariaren atea setiatu dute eta 2-1ekoa gertu zegoela zirudien.
51. minutuan, Jon Bautistak baloia kanpora bidali du Matheusen pasea ezkerretik, 67.ean Stoichkoven jaurtiketa Siverak larri desbideratu du eta 68.ean Tejeroren erdiraketa ia autogolean amaitu da.
Eibarrek 72. minutuan jokalari bat gutxiagorekin geratu da Arbillak bigarren txartel horia ikusi ondoren.

Ez du gehiagorako astirik eman. Kanporaketa airean geratzen da eta dena erabakiko da Gasteizen itzuliko partida zirraragarri batean.