Fundazioa

Eibarrek hirugarren amaitu du 7 PC Futbol Liga

Herkules Paralinpikoak armaginen lekukoa hartu du txapelketako txapeldun gisa

SD Eibar Fundazioaren taldeak hirugarren postuan amaitu du 7 PC Futbol Liga, Espainiako Garun Paralisia eta Hartutako Kalte Zerebrala duten Pertsonen Kirol Federazioak (FEDPC) antolatutakoa.
Armaginak liga erregularreko lehen postuan iritsi ziren Madrilgo play off-era, iaz lortutako titulua defendatuz, baina penaltietan galdu zuten finalerdietan.
Larunbateko finalerdian, Eibarrek Fundacion Segunda Parteren aurka jokatu zuen eta dena bideratuta zirudien 2-0ekoarekin atsedenaldian, Yerik Martinez eta Víctor Varearen golekin. Bigarren zatiaren hasieran, Eibarrek errenta handitzeko aukera izan zuen, baina ez zituen aukerak aprobetxatu eta aurkariak partidaren azken txanpan berdinketa lortzen zuela ikusi zuen. Luzapenean ez zen golik egon eta madrildarrak hobeto aritu ziren penaltietan 3-1 irabazita.
Igandeko jardunaldian, Eibarrek bere aurkaria, CD AMDDA Malaga, 2-0 aurreratzen ikusi zuen, baina Yerik Martinezen gol batek eta bere atean sartutako beste batek partida geldiarazteko balio izan zuten. Luzapenean, Yerik Martinezek sartutako golak garaipena eman zien armaginei.
Finalean, Hercules Paralinpikoak 3-2 gainditu zuen Fundación Segunda Parte.