KRONIKA. Garaipen garrantzitsua bolada txarra eteteko (2-0)

Stoichkoven eta Arbillaren golek hiru puntuak eman dizkiote Eibarri

Stoichkovek lehen zatian eta Arbillak bigarrenean sartutako golek garaipen garrantzitsua eman diote Eibarri Racing Ferrolen aurka (2-0), eta horrek azken jardunaldietako emaitza bolada txarra eteteko balio du.

Partidaren hasieran armaginei kosta egin zaie arriskua sortzea Racing trinko baten aurka, pitzadura gutxirekin, eta 4. minutuan abagune argia izan dute, kontraeraso batean Lucak gola eragotzi baitu Carlos Vicenteren aurka.

22. minutuan, Stoichkov gola sartzetik gertu egon da, Aketxeren kornerraren sakean gora joan zaion eskuinkada batekin.
Hiru minutu geroago, Cadizeko jokalariak berak sartu du 1-0ekoa, Matheusen pase bat jaso ondoren.
Bigarren zatian, Eibarrek partidaren agintearekin jarraitu du, eta 2-0ekoa lortu du 63. minutuan, Anaitz Arbillak area txikiaren barruan egindako erremate bati esker.
Etxeberriaren taldeak arazorik gabe eutsi dio errentari amaierara arte, eta handitu ere egin ahal izan du, eta jaitsiera postuak atzean uztea ahalbidetzen dion garaipena lortu du.