Lehen Emakumezkoen Taldea

Aste arteko porrota Unben

Partida bizia izan da eta gureek ez dute bigarren garaipena jarraian lortu.

Partida hasiera gogorra izan da eta bisitariak indartsuago atera dira. Lehen 10 minutuetan etengabe etorri ziren bisitariak, eta ezin izan zituzten armaginak lurrera bota. Minutuek aurrera egin ahala, gure neskek partidara egokitzen jakin zuten, eta lehen iritsiera arriskutsuak iritsi ziren. Lehen zatiko ekuatorea urratuz Kukik izan zuen lehen 45 minutuetako aukerarik argiena; langan errebotatu ondoren gol bihurtzetik gertu egon zen jaurtiketa.

Bigarren zatia orekatuago egon da. 2. minutuan aurkako gol batekin galtzen hasi diren arren, gureak suspertu egin dira. Intentsitateak eta bigarren zati honetan erakutsitako joko onak berdinketa ekarri dute 75. minutuan, Queraltek area aurreko aldetik jaurtiketa bat sartzea lortu duenean. Ospakizunetarako denborarik gabe, Levantek area barruan hildako baloi bat aprobetxatu zuen 1-2koa jartzeko.

Igandean Betisen aurka jokatuko den norgehiagokan (11:00) pentsatuz lan egitea tokatzen da.