Lehen Emakumezkoen Taldea

Armaginek 0-1 galdu zuten partidu triste batean

Jaitsiera postuak saihesteko borrokan dagoen Nuestra Señora de Belen taldeak bizitasun gehiagorekin jokatu zuen

SD Eibarren emakumezkoen lehen taldeak 0-1 galdu zuen Unben Nuestra Señora de Belenen aurka, jaitsiera postuak saihestu nahi dituen taldea, armaginen partidu gris batean.

Armaginek ondo hasi zuten neurketa, baina hamar minututan bakarrik izan ziren nagusi. Momentu horretatik aurrera, Burgosekoek bizitasun gehiagorekin jokatu zuten eta euren gola lortu zuten 37. minutuan.

Bigarren zatian Eibarrek bere arean sartu zuen arerioa eta arrisku aukerak sortu zituzten. Argiena Olatzen burukada bat izan zen, baina baloia ia langa jotzen kanpora irten zen.

Porrot honekin, armaginak zazpigarren postura jaisten dira, baina liga lehen bost sailkatuen artean amaitzeko esperantza daukate.